Začarana laguna



Kaj je tisto, kar dela obisk lagune Marano tako čaroben, da mi ni noben problem ga ponavljati iz tedna v teden? Izjemen občutek svobode, prostora, neomejenosti, miru in drugačne enegije, kot smo je vajeni iz Jadrana.
Ko pa prelepemu dnevu obiska izliva reke Stella dodamo še spanje na izjemnem, 360 stopinjskem razgledu iz rta na otoku San Andrea, pa energije čarobnosti in neke posebne romantike nikakor ne zmanjka sape.
Nočno nebo, polno bleščečih draguljastih zvezd nad glavo, lučke na obali podobne času silvestra, ne da se opisati, ampak samo doživeti.
In naslednji dan, ki mu svoje dodaja še valovanje odprtega morja, poslušanje ptic iz rezervata, stoječi valovi preliva skozi otok in rahel, nenevaren dežek, kot nekakšen dodatek a'la Aljaska, potem se ni težko vrniti ponovno tja, v tista nedrja svobode, odprtosti, miru ...
Hvala ekipi (morebitnih) bodočih učiteljic Yoge. Brez njih ta čarobnost ne bi imela iste moči. Brez njih, in ostalih, ki so ob meni, mariskaj, kar delam, ne bi imelo smisla.
Smisel je v delitvi znanja, doživetij dalje, naprej. Sharing = Caring.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dolenjska lepotica, reka Krka

Sardinija, ena najbolj divjih, posebnih, skoraj norih obal Evrope

Beneška laguna & Vogalonga