Post Korona obdobje



OSNOVNA PRAVILA IZLETOV 2020 :
1. Maske ne bomo nosili, ker je to skregano z fiziološkimi dejstvi. Maska dihanje otežuje in zmanjša pretok kisika v pljuča, poleg tega pa prispeva k razvoju bakterij. Zaščiti pa ravno toliko kot kavbojke pred smradom prdeca.
2. Ne bomo nosili rokavic, ker smo dovolj inteligentni, da nam je jasno, da bi bilo treba rokavice vsakič zamenjati, ko se česa dotakneš. Drugače teorija o cross-kontaminaciji pade.
3. Še naprej bomo izvajali fizično distanco, zato ker spoštujemo osebni prostor drugega in ne zato ker smo prestrašeni. Včasih bomo tudi koga objeli, če bo za to primeren razlog.
4. Umivali si bomo roke z milom in toplo vodo še naprej, zato ker mi to veleva zdrava pamet in ne zaradi priporočil vladnega govorca.



5. Nikakor se ne bom šel za to stvar cepiti. Ne bom privolil, da bom v svoje telo vstavil nekaj, kar je bilo ustvarjeno v manj kot dveh tednih, brez kakršnih koli testov in preverjanj.
6. Ne bomo živeli v strahu. Če želite ostati v svoji hiši in nikoli ne iti ven, ker "delate pravilno", je to vaša izbira. Pri nas bomo živeli naprej, tudi za vse tiste, ki potrebujejo več kot le Skype ali Zoom.
7. Še naprej bomo skrbeli za higieno, z rednim čiščenjem svoje ustne votline z občasnim kozarcem rdečega in dezinficirali sebe s sončnimi žarki in morsko vodo.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dolenjska lepotica, reka Krka

Sardinija, ena najbolj divjih, posebnih, skoraj norih obal Evrope

Beneška laguna & Vogalonga